როგორ მოვამზადოთ სინორი | ინტერვიუ მზარეულთან

ყველა კუთხის სამზარეულო განსაკუთრებულია და დანარჩენი მხარეების კერძებისგან სპეციფიკური გემოებით გამოირჩევა. ერთ-ერთი ასეთი განმაცვიფრებელი გასტრონომიული პროდუქტები სწორედ ჩვენს რეგიონში, აჭარაში გხვდება. აღსანიშნავია, რომ ნავის ფორმის აჭარული ხაჭაპურის დაგემოვნების შემდეგ, სინორიც აუცილებლად უნდა გასინჯოთ. აჭარაში ის პატივსაცემ კერძად მიიჩნევა. ამიტომ განსაკუთრებით ზემო აჭარაში, სუფრაზე მას საპატიო ადგილი უკავია.

აქვე გეტყვით, რომ როგორი ფორმითაც არ უნდა ნახო სინორი და სადაც არ უნდა შემოგთავაზონ ის - აჭარულ ოჯახში თუ რესტორანში, აუცილებლად უნდა გასინჯოთ, რადგან ეს ნამდვილი გასტრონომიული აღმოჩენა იქნება.

მეტის ნახვა