აჭარაში, ყავისა და ჩაის მომზადების ტექნოლოგიის მიმართულებით, 27 ბარმენი გადამზადდა

აჭარაში, ყავისა და ჩაის მომზადების ტექნოლოგიის მიმართულებით, 27 ბარმენი გადამზადდა. თეორიულ-პრაქტიკული ტრენინგისას, ისინი ყავის მოხალვისა და დაფქვევის ტექნოლოგიას, ასევე მათი მომზადების საერთაშორისო წესებს გაეცნენ.

მონაწილეებმა თავადაც მოამზადეს სხვადასხვა სახის ყავა და ლატე არტის, ანუ კაპუჩინოს ზედაპირზე ხატვის ტექნოლოგიას დაეუფლნენ. ტრენინგები, აჭარის ტურიზმის დეპარტამენტის ორგანიზებით ჩატარდა.

მეტის ნახვა