საახალწლო სუფრის მთავარი ნუგბარი „TV25“-სგან

ახალი წელი დიდი დღესასწაულია. ამ დღისთვის ყველა განსაკუთრებულად ემზადება და სუფრაც გამორჩეულად იშლება. ტრადიციულ კერძებთან ერთად, ქართველების საყვარელი ტკბილეული გოზინაყია, რომელიც ალბათ დამეთანხმებით თუკი ვიტყვი, რომ ერთ-ერთი აუცილებელი კომპონენტია საზეიმო სუფრისთვის. ნუგბარს ბევრი დიასახლისი ამზადებს, თუმცა  საბოლოო გემოზე ბევრი რამ მოქმედებს. როგორ მზადდება გოზინაყი და რა უნდა იცოდეთ იმისთვის, რომ ტკბილეული  კარგი გამოგივიდეთ? გადაცემა „:გემოვნების“ წამყვანი, თეა სირაბიძე შემოგვიერთდება, რომელიც მისი  მომზადების ერთ-ერთ კარგ ვერსიას შემოგვთავაზებს.  

მეტის ნახვა