როგორ მოამზადოთ ჟელატინის მინანქარი პასკებისთვის, რომელიც არ იმსხვრევა და არ იბზარება

პასკა

როგორ მოამზადოთ ჟელატინის მინანქარი პასკებისთვის, რომელიც არ იმსხვრევა და არ იბზარება - ასეთი მინანქარი ნამდვილად არ გაგიცრუებთ იმედს.

შემადგენლობა:

1 ჭ. შაქარი
4 ს.კ. თბილი წყალი
1 ჩ.კ ჟელატინი
6 ჩ.კ გრილი წყალი

საფეხურები:

ფონდანტს ამზადებთ, როცა პასკები გაცივდება. ჩაის კოვზ ჟელატინს დაასხით ექვსი ჩაის კოვზი გრილი წყალი ისე, რომ ჟელატინი გაფუვდეს. (გააჩერეთ 5 წთ).

სქელ ძირიან ქვაბში ჩაყარეთ შაქარი, დაასხით ოთხი სუფრის კოვზი თბილი წყალი და დადგით ნელ ცეცხლზე. განუწყვეტლივ ურიეთ, სანამ შაქარი მთლიანად არ დაიშლება.

აფუებული ჟელატინი ჩაასხით ცხელ (მაგრამ არა მდუღარე!) სიროფში და ყველაფერი აურიეთ, სანამ ჟელატინი მთლიანად არ გადნება. დარწმუნდით, რომ ნარევი არ ადუღდება!

გადმოდგით ცეცხლიდან და ათქვიფეთ მიქსერით, სანამ ნარევი არ გაცხელდება, დაახლოებით ხუთი წუთის განმავლობაში. ფონდანტი რომ გათეთრდება - მზადაა.

ახლა ძალიან სწრაფად წაუსვით სააღდგომო ნამცხვრებს (გამოვა 5 ცალი) და მორთეთ კანფეტებით, ყვავილებით...

მეტის ნახვა