21, ნოემბერი 2017 14:02:00
აჭარული ხაჭაპურის დამზადების დეტალებზე BBC წერს. ჩვენი კუთხისთვის დამახასიათებელ ტრადიციულ კერძზე ჟურნალისტი David Farley ყვება. "ხაჭაპური - გემრიელი, მიმზიდველი, ყველით სავსე პური. ბევრ მცხობელს სჯერა, რომ ამ კერძს მხოლოდ ბედნიერი ადამიანები ქმნიან." -ნათქვამია სტატიაში. ჟურნალისტი ამბობს, რომ ქართველ მეგობრებთან ერთად აჭარული ხაჭაპური სურამთან, რიკოთის უღელტეხილზე ერთერთ რესტორანში მიირთვა და გაოცებული დარჩა.